Gym is voor iedereen        

bekijk voor alle actuele informatie ook de Facebook pagina

Gym Fun 

September 2019 is de groep Gym Fun gestart voor de kinderen vanaf 6 jaar tot en met groep 8 gestart. Dit is een logische vervolg groep na de peuter en kleuter groepen. In deze groep zullen de kinderen in aanraking komen met de echte sporten ze zullen de technieken en tactieken leren die daar bij horen. Ook leren ze om in teams samen te werken om zo tot een betere score te komen. Maar ook vooral de echt leuke activiteiten van gym komen aan bod tijdens deze lessen.

Voorbeelden van activiteiten zijn:

Slagbal, paaltjes voetbal, trefbal, touwzwaaien, handbal, badminton, boogschieten, boksen, salto's, hockey, korfbal, klimmen, jagerbal, pionnen gooien, trefbal en nog veel meer...

De kracht van dit concept is dat we iedere week een ander aanbod hebben!

Tijd, locatie en kleding

De lessen zijn iedere vrijdag in gymzaal het cluster en starten om 16:30 uur. De lessen zullen stoppen om 17:15 uur. Een kwartier voor de les kan er omgekleed worden in de kleedkamers en om 16:30 uur worden de kinderen uit de kleedkamer opgehaald voor de les. De jongens zitten in kleedkamer 2 en de meisjes in kleedkamer 1. Tijdens de lessen wordt sportkleding gedragen en zaalschoenen. (kijk ook even naar de speciale corona maatregelen)

Buitenlessen

Rond juni is de laatste les in de gymzaal, daarna gaan we buiten gymmen in park molentocht in Hooghkamer Voorhout. Hou je ook zo van de gymlessen op school dan is Gym-Fun zeker iets voor jou om aan mee te doen. Wie zou er nou niet extra gym willen hebben in de week?


Aantal deelnemers:

Gym fun kunnen 24 deelnemers aan mee doen (nog 6 plekken beschikbaar) 

Let op VOL=VOL

Er is geen les op:

23 oktober 2020 (herfstvakantie)

Andere vrije dagen na periode 1 worden later toegevoegd.

Inschrijven voor Gym Fun

          Abonnementen:                                     Data:                                           Aantal Lessen:                         Prijs:

Periode 2

27 november 2020 - 12 februari 2021

10 lessen

€ 65

Jaarabonnement

12 september 2020 - 29 mei 2021

30 lessen

€ 172,50

Indien u een keuze heeft kunnen maken dan kan u inschrijven en uw plaats reserveren in de groep door de betaling over te maken naar:

J. Augustinus 

Rekeningnummer: NL59 INGB 0008 8601 02 

Onder vermelding van: Volledige naam kind + sportgroep + gekozen abonnement

(Voorbeeld: Piet Jansen, kleutergym, jaarabonnement)

vakantie

25 december en 1 januari kerstvakantie

26 februari voorjaarsvakantie