Gym is voor iedereen        

bekijk voor alle actuele informatie ook de Facebook pagina

We mogen weer de gymzaal in!

Gym voor volwassenen

Bent u een beetje uitgekeken op uw eigen sport? Ook geen zin om altijd dezelfde sport te doen? Beweegt u voor uw gezondheid maar vind u het niet leuk? Als op alle bovenstaande vragen het antwoord ''JA'' is dan wordt het tijd voor iets nieuws. En dan bent u nu aan het goede adres bij gym voor volwassenen. Dit betekend iedere les andere sporten en spellen. Altijd iets lekker fanatieks afgewisseld met leuke spellen of uitdagende sporten. Het is voor iedereen tussen de 18 en ongeveer 60 jaar, mannen en vrouwen door elkaar. Momenteel is het het grootste gedeelte van de groep dertigers. We houden rekening met alle niveau verschillen en iedereen moet op zijn eigen niveau mee kunnen doen.

Wil je ook een keer mee doen schrijf je dan in voor een proefles. Vul het inschrijfformulier in en geef bij bericht alvast jou voorkeursdatum aan voor de gratis proefles. Hierna wordt er via de mail contact opgenomen om een definitieve datum vast te stellen. Tijdens deze proefles doe je mee met de rest van de groep die al wekelijks komt sporten. (zie corona maatregelen)

Locatie gymzaal het cluster

De gymzaal zit tussen 2 basisscholen in, de achtbaan en de avonturier. Om de gymzaal te betreden zal je door de dubbele blauwe deur moeten lopen en dan rechtsaf zijn de kleedkamers. Kleedkamer 1 is voor de dames en kleedkamer 2 (links het gangetje door en dan rechtsaf) is voor de heren. Vanuit de kleedkamer kan je de gymzaal betreden en de kleedkamers gaan op slot tijdens de les. Er is voldoende parkeer gelegenheid aanwezig rondom het pand. 

Tijd en kleding:

Iedere vrijdag avond is er les en bijna het hele jaar in de gymzaal maar in de zomer gaan we ook naar buiten. Vanaf 19:30 gaan de kleedkamers open van de gymzaal en kan er omgekleed worden. Na het omkleden mag je alvast de zaal in komen. Dan zetten we de materialen klaar en dan zal vanaf 19:45 de les starten! De les eindigt om 21:00 uur en na het omkleden staat er nog wat te drinken klaar in de hal. Sportkleding en zaalschoenen zijn verplicht i.v.m. eigen veiligheid, hygiëne en de zaalvloer. Een flesje water is erg aan te raden om tijdens een rust moment in de les iets te kunnen drinken.  Wil je ook zo'n mooi groen sportshirt dat kan! Deze zijn te bestellen voor €20 neem even contact op en we regelen een mooi nieuw shirt!Vakantie dagen waarop er geen les is:

25 juni 2021

Aantal deelnemers:

Vanwege de corona maatregelen passen er voorlopig in de gymzaal maximaal 12 deelnemers, jaarkaart deelnemers en periode kaart deelnemers hebben voorrang op strippenkaart deelnemers.

Inschrijven gym voor volwassenen

   Abonnementen:                                     Data:                                                 Aantal Lessen:                Prijs:                     

Periode 3

28 mei 2021 - 30 juli 2021

10 lessen

€ 75

Strippenkaart

Deze zijn vrij in te vullen wanneer ze gebruikt worden. Maximaal een jaar geldig na aankoop. 

10 lessen

€ 90

Jaarabonnement

12 september 2020 - 30 juli 2021

30 lessen

€ 195

Vanwege corona zijn er lessen uitgevallen en zijn de periodes niet te voorspellen wanneer deze exact eindigt. Het aantal lessen staat vast voor een periode en als er 30 lessen zijn geweest is dat het einde van het seizoen. Wil je exact weten hoever we nu zijn in een periode stuur dan even een berichtje.


Indien u een keuze heeft kunnen maken dan kan u inschrijven en uw plaats reserveren in de groep door de betaling over te maken naar:

J. Augustinus 

Rekeningnummer: NL59 INGB 0008 8601 02 

Onder vermelding van: Volledige naam kind + sportgroep + gekozen abonnement

(Voorbeeld: Piet Jansen, kleutergym, jaarabonnement)

0