Ons motto: meedoen is belangrijker dan winnen.    

   

Volg ook de facebook pagina of ons op instagram.


De kerstloop is helaas afgelast vanwege te weinig animo

Kerstloop 2019

De tweede kerstloop van voorhout en jij kan er bij zijn!

De kerstloop is voor jong en oud, voor fit en nog niet zo fit. Er zijn verschillende tijden te lopen en te rennen. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte tijdsduur en is dit voor beginners maar ook voor gevorderde lopers een uitdaging op eigen niveau. De route is ook met een rolstoel, kinderwagen, step of driewieler goed te doen want de route is geasfalteerd en betegelt. (met maar 1 lage stoeprand in de route)

Thema kerst:

De kerstloop is pas een echte kerstloop als iedereen in het kerstthema mee komt doen. Heb je een kersttrui, kerstmuts of iets met lichtjes doe deze dan zeker aan en draag bij aan de gezellige kerstsfeer. Vergeet ook niet je goede hardloop of wandelschoenen aan te doen, deze zijn zeer belangrijk voor het wandelcomfort. Geen kerstkleding, geen probleem je kan ook een kerstmuts kopen via het inschrijfformulier en je bent klaar voor de start!

De Looptijden:

Je kan je eigen looptijd kiezen dit jaar! Er is keuze uit 10, 20 en 30 minuten. Iedereen rent of loopt het zelfde rondje en iedere ronde die je aflegt verdien je een stempel op jou stempelkaart. Hoe harder je gaat hoe meer stempels je kan verdienen. Vooraf zal je sponsoren zoeken die jou sponsoren voor alle gelopen rondes. Hoe meer stempels je haalt hoe meer geld je kan ophalen voor het goede doel van dit jaar! Iedere ronde die je loopt is ongeveer 610 meter. 

KiKa:

Het goede doel waar dit jaar voor gelopen wordt is KiKa zij willen dat er steeds minder kinderen zullen sterven aan kinderkanker en hebben hiervoor veel geld nodig in de vorm van donaties om onderzoeken tegen kanker uit te kunnen laten voeren. Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen kinderkanker en op dit moment geneest 75% hiervan. KiKa wilt dit percentage omhoog halen naar 95% genezing en hier kunnen jullie allemaal een steentje aan bijdragen tijdens deze sponsorloop!

85% van het bedrag wat wordt opgehaald zal overgemaakt worden naar KiKa, 15% zal gebruikt worden om de kosten te dekken van het evenement zodat we dit jaarlijks kunnen blijven herhalen.

Sponsoren:

Dit jaar zal je een sponsorkaart nodig hebben waar stempels op behaald zullen worden tijdens de loop.

Je zal op een sponsorkaart minimaal 1 sponsor nodig hebben om mee te kunnen doen. Je kan maximaal 7 sponsoren jou laten sponsoren. De sponsoren kunnen kiezen om jou te sponsoren per ronde die je loopt (per stempel die behaald wordt). Of ze kunnen jou sponsoren met een totaal bedrag (ongeacht het aantal stempels bijvoorbeeld 5 euro). Ouders mogen meelopen met hun kinderen maar mogen natuurlijk ook meelopen met een eigen sponsorkaart. En jezelf sponsoren is toegestaan!

Het sponsorformulier is hieronder te downloaden, graag dubbelzijdig afdrukken!

Sponsorformulier

Prijzen:

Er zijn geen prijzen te winnen op basis van wie de meeste rondes loopt of wie het snelste is. Er zullen na afloop wel prijzen worden verloot op basis van jou start nummer. Iedereen die met een sponsorformulier zich inschrijft bij de inschrijfbalie zal een start nummer ontvangen en maakt automatisch kans op 1 van de prijzen van onze sponsoren. Wil je een prijs sponsoren voor 1 van de deelnemende lopers dan kan dat natuurlijk ook, neem dan even contact op via het contact formulier.

Data, tijden en kosten:

De kerstloop is op 22 december 2019.

11:30 uur start aanmelden bij het houten huisje/voetbalveld

11:50 uur iedereen die mee doet moet nu aangemeld zijn

11:50 uur korte warming-up

12:00 uur start van de loop (20 + 30 minuten)

12:10 uur start van de loop (10 minuten)

12:30 uur einde van de kerstloop

Wanneer de laatste deelnemers binnen zijn start de prijsuitreiking!

Handig om te weten:

Deelname kosten zijn er niet, je hebt alleen een sponsorformulier met minimaal 1 sponsor nodig.

Opgehaald sponsorgeld kan samen met het stempelformulier aan het einde van de loop ingeleverd worden bij de organisatie. Dit kan ook tot een week later worden ingeleverd in een gesloten envelop (geld+stempelkaart) op hyacint 93 te voorhout. Na een week zal bekend gemaakt worden hoeveel geld er is opgehaald voor het goede doel!

Inschrijven via het formulier aan de zijkant is verplicht zodat de organisatie weet dat jij mee doet en hoeveel deelnemers er zullen zijn.

Voor €1 kan er een kerstmuts gekocht worden welke dan klaar ligt bij de start.

(kerstmutsen hebben een beperkte voorraad, op=op)

Er zullen foto's gemaakt worden tijdens dit evenement welke gebruikt kunnen worden voor de promotie voor volgend jaar of in de krant kunnen verschijnen.

Graag dit evenement delen naar iedereen waarvan jij vind dat hij/zij mee moet doen!

Locatie:

De locatie is het park aan de Componistenlaan/hyacint. Er is in de omgeving voldoende parkeergelegenheid maar kom bij voorkeur met de fiets of lopend. Er is op de locatie geen toilet of kleedruimte aanwezig. Kom daarom goed voorbereid aan bij de start. Een ronde in het park is ongeveer 610 meter lang. 

Risico:

Iedere deelnemer loopt op eigen risico en verantwoording. De organisatie aanvaardt t.o.v. de deelnemers geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook. Tijdens het evenement is er EHBO aanwezig. 

Inschrijfformulier

De (hard)looptijd die ik kies is:
Kerstmuts:
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor je inschrijving voor de kerstloop! Je inschrijving is goed ontvangen en je bent dus welkom met de loop! Meld je daar nog even aan bij de registratie tafel waar je verdere informatie zal ontvangen. Mocht je voor een langere tijd gaan zorg er voor dat je in de weken van te voren al getraind hebt om blessures te voorkomen. Hou ook de Facebook pagina van ja sport in de gaten voor de laatste informatie. Met sportieve groet, Jeroen Augustinus JA-sport

(Iedere loper dient zich apart in te schrijven via bovenstaand formulier! Kom je met 4, dan graag 4x het formulier invullen.)

Locatie:

hyacint voorhout