Ons motto: meedoen is belangrijker dan winnen.    

   

Volg ook de facebook pagina of ons op instagram.


JA sport kleding pakket

Met veel plezier presenteer ik jullie de nieuwe kledinglijn van JA sport. Vanaf nu beschikbaar om te bestellen en vanaf 2021 leverbaar. De kledinglijn bestaat uit een T-shirt, vest, trui en een trui met rits en kan voorzien worden van eigen naam op de achterkant. Uiteraard zal het logo van JA sport ook op de voorkant bedrukt worden. Zie foto's voor voor een impressie en in welke maten het beschikbaar is en vul het bestelformulier in onderaan de pagina. Voor de dames is er een speciaal vrouwen model T-shirt. Deze fijne sportshirts van hummel zijn gemaakt van 100% polyester, met ClimaTec finish voor het optimaal afvoeren van zweet.

Bestelformulier kleding

Kleding keuze*
Kies 1 of meerdere opties tegelijk indien alle gekozen opties dezelfde maat zijn.
Geef hier je maat aan, XS is alleen mogelijk als dames T-shirt en deze gaan maximaal tot XL. Alle andere kledingstukken kunnen in alle maten behalve XS
Geef hier aan of je bedrukking wilt hebben op de achterkant, geef dan duidelijk aan wat de naam is. Wil je geen bedrukking maar wil je nog iets anders kwijt dan kan dat hier.
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden. Je krijgt zo spoedig mogelijk een bericht voor de betaal opties. Na betaling wordt de kleding besteld, bedrukt en als het klaar is uitgegeven tijdens 1 van de gymlessen. Groeten Jeroen JA sport

Prijslijst:


Maat 116 - 164

T-shirt: € 20,50

Vest: € 25,50

Trui: € 32,50

Trui met rits: € 33,50


Maat (X)S - 3XL

T-shirt mannen: € 22,50

T-shirt vrouwen: € 22,50

Vest: € 28

Trui: € 34,50

Trui met rits: € 35,50


Bedrukking

Naam op rugzijde = €5