Ons motto: meedoen is belangrijker dan winnen.    

   

Volg ook de facebook pagina of ons op instagram.


Peutergym​

Peutergym is er voor de jongste kinderen die nog niet naar school toe gaan maar wel een beweegdrang hebben. Vanaf het moment dat de kinderen goed kunnen lopen en 1,5 jaar oud zijn kunnen ze al komen gymmen. We hebben 2 locaties: Voorhout en Oegstgeest. 


In Voorhout hebben we de peutergym opgedeeld in de gymspeeltuin en peutergym waarbij de peutergym uitdagender is met gerichte opdrachten en moeilijkere vaardigheden zoals trampoline springen en ringzwaaien. De peutergym in Voorhout is vanaf 2 jaar en als ze 1,5 jaar oud zijn kunnen ze al in de gymspeeltuin komen sporten. De peuters gymmen tijdens de les in 2 verschillende gymzalen tegelijk waarbij ze in de ene zaal vrijheid krijgen en bezig kunnen zijn waar hun eigen interesse ligt en in de andere zaal krijgen ze vaste opdrachten en hebben we vaste doordraai momenten.


In Oegstgeest zijn er momenteel 4 peutergym groepen waar de leeftijd van 1,5 jaar tot 4 jaar welkom is. (zijn ze ouder dan 4 dan hoop ik binnenkort een kleutergym groep te kunnen starten) De 4 groepen zijn zo ingedeeld dat kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd bij elkaar in de groep zitten. De vroegste groepen hebben de jongste kinderen van onder de 2 jaar en rond de 2 jaar. En de 4e groep zijn allemaal kinderen die al 3 of bijna 3 jaar zijn. De jongste 2 groepen krijgen alle vrijheid tijdens de les en binnen die vrijheid worden ze uitgedaagd door het arrangement en de opdrachten die de juf kan geven. De 3e en 4e groep gaan eerst aan de slag met een aantal vaste opdrachten en krijgen daarna de rest van de les de vrijheid om zelf te kiezen waar hun interesse ligt en waar ze mee bezig willen zijn.