Ons motto: meedoen is belangrijker dan winnen.    

   

Volg ook de facebook pagina of ons op instagram.


JA sport zomer activiteiten

JA sport gaat deze zomer een heleboel

activiteiten organiseren doe jij ook mee?!

Zo gaan we aan de slag met:

- Bootcamp

- Levend stratego

- Boogschieten

- Ren je rot

- Pincode spel

- Skeeleren

- Waterspelen

- Water-vuur-spons

- Softbal

- Samenwerkingsspelen

De activiteiten vinden plaats op dinsdag avond,

vrijdag avond en zaterdag ochtend.

(het skeeleren op zaterdag is voor alle leeftijden)

Alle data van de activiteiten zijn te vinden

via onderstaande knop.

Inschrijven voor de zomer activiteiten voor volwassenen

kan via onderstaande knop! Je gegevens worden alleen gebruikt voor de activiteiten van JA sport en zullen niet worden gedeeld aan andere organisaties. 

Inschrijven zomer activiteiten volwassenen

Deze zomer zullen er verschillende activiteiten gehouden worden in voorhout. De locatie van de activiteiten kan steeds anders zijn. Een grasveld, een stenen veldje, een park of in het bos. Minimaal een week van te voren krijgen de deelnemers de exacte locatie opgestuurd via de mail. Je kan je inschrijven voor 1 of meerdere activiteiten door deze aan te klikken onderaan de pagina. Hieronder staat een korte beschrijving van de activiteiten. Mochten er te weinig deelnemers zijn dan zal de les niet door gaan en zullen alle deelnemers via de email op de hoogte gebracht worden en krijg je het geld terug van deze activiteit.

Bootcamp:

Algehele workout in de buitenlucht waarbij we gebruik maken van de buitenruimte in het dorp. Ook worden er extra materialen meegenomen om meer uitdaging te geven aan de workout.

Minimaal 8 deelnemers.

Levend stratego:

Het bordspel stratego maar dan in het echt! 2 Teams tegen elkaar iedereen krijgt een kaartje en moeten op zoek gaan naar de vlag van de tegenstander. Kom je een ander tegen dan laten beide spelers het kaartje aan elkaar zien en wie de beste kaart heeft mag verder gaan. Degene die verliest moet zijn kaartje in leveren en haalt een nieuw kaartje op bij de thuis basis. Welk team verovert als eerste de vlag van het andere team!

Minimaal 12 deelnemers.

Boogschieten:

Leer de techniek van het boogschieten en leer hoe je de pijl in de roos kan schieten! Deze les wordt aangevuld met allerlei spelvormen waarbij het mikken centraal staat!

Minimaal 8 deelnemers.

Pincode spel en Ren je rot:

2 spellen die in het teken staan van jou conditie! 2 spellen waarbij je veel heen en weer zal moeten lopen of rennen om het spel goed te kunnen spelen. Tijdens deze spellen moet je goed nadenken om zo meer punten of sneller punten te halen dan je tegenstanders.

Minimaal 10 deelnemers.

Waterspelen:

Allerlei spellen die met water te maken hebben, de les staat bol van plezier, samenwerken, en natuurlijk een beetje nat worden. Flesvoetbal mag hierbij natuurlijk niet ontbreken!

Minimaal 8 deelnemers.

Samenwerkingsspelen:

De les staat vol van opdrachten waarbij samenwerken nodig is om de opdracht te behalen. De ene opdracht zal vrij simpel te behalen zijn en de andere opdracht moet echt goed over nagedacht worden hoe dit te behalen is. Soms in een klein groepje en soms met de alle tegelijk. Zijn jullie in staat om alle opdrachten te behalen?

Minimaal 8 deelnemers.

Water-vuur-spons:

super snel spel met kaartjes, water wint van vuur, vuur wint van spons en spons wint van water. Het lijkt op een steen-papier-schaar variant. Doel van het spel wie verzameld de meeste kaartjes. Deze les wordt opgevuld met trefbal.

Minimaal 10 deelnemers.

Softbal:

Echt softballen, we gaan aan de slag met gooien en vangen, pitchen en catchen, slaan en honklopen, tikken en uitbranden. Echte softbal handschoenen een knuppel en honken. Uiteraard spelen we dit op een grasveld dus heb je schoenen met noppen dan mag je deze natuurlijk aan doen zodat je niet zo snel uitglijd.

Minimaal 12 deelnemers.

Skeeleren:

Leer beter skeeleren! Leer op verschillende manieren af remmen, bochten maken, vooruit te skeeleren of zelfs achteruit. Dit zullen meerdere lessen zijn om het skeeleren echt onder de knie te krijgen. Ieder niveau is welkom we zullen rustig beginnen en iedere les verder zal het steeds uitdagender worden. Voorwaarden om mee te kunnen doen zijn natuurlijk je eigen skeelers en beschermers worden erg geadviseerd. Draag je geen beschermers dan is dat op eigen risico.

Geef bij het inschrijven aan wat jou niveau is, beginner, gemiddeld of gevorderd dan kunnen we groepen van het zelfde niveau samenstellen.

Minimaal 4 tot maximaal 10 deelnemers.